Folkebådscenter Sydvestfyn        Information:


         Kontakt:

        
                                                            
   Faaborg Sejlklub

           Per Røssel 
          Rolf Krakes Vej 11A
          5700 Svendborg
          Tlf. 5164 8444
         
perroessel@gmail.com

      

 
Folkebådscenter Sydvestfyn

I Faaborg Sejlklub er vi i 2020 kun to både tilmeldt til aftenkapsejladserne, men den en er regerende Danmarksmester, så konkurrencen er intakt!

Som regel foregår det onsdag aften fra sidst i april til sidst i juni og igen fra først i august til sidst i september. Vi afslutter med 2 sejladser en lørdag i september.

Men i 2020 har Coronaen også været på spil på sydvestfyn! Derfor fik vi kun 3 sejladser i foråret. Men til august starter vi for alvor op igen.

Vi sejler på fast udlagte baner, og da Faaborg Fjord ligger ret øst - vest vendt, er der 70-80 % chance for et langt godt krydsben. Ved alternative vindretninger findes andre muligheder som f.eks. den flotte tur Bjørnø Rundt, og baner som går på tværs af fjorden.

Resultater og program findes her.  http://www.faaborg-sejlklub.dk/onsdags-kapsejlads/

Efter hver aftensejlads er der rigtig hygge i sejlklubben, hvor stort set alle af de ca. 25 startende både er repræsenteret. Der er typisk en lun ret til billige penge og altid en franskbrødsmad og kaffe, te og almindelige drikkevarer til klubpriser. Dette forventer vi starter op i august, da det også har været annulleret i foråret pga. Coronaen.

Der udover har vi flere Folkebåde, som ikke sejler kapsejlads, men kun tursejlads, hvilket båden også er yderst brugbar til. Alene ved Faaborg Sejlklubs egen bro ligger for tiden i alt 5 Folkebåde.

 Med sejler hilsen
 Per DEN 672 Sofie