Folkebådscenter Øresund        Information:
    
        Kontakt:

            
                                                  
       Kastrup Sejlklub

Ditte Andreasen
Sundby Parkvej 11, st.
2300 København S
tlf. 2229 1300
ditteand@gmail.com

                                       
                                     
Sundby Sejlforening

 
På Øresund findes den største folkebådsaktivitet i Kastrup Sejlklub, hvor også nærliggende Sundby Sejlforening sejler med til aftensejlads.

Feltet til aftenbanerne tæller 8-10 folkebåde, når alle er med, og vi har vores egen start. Blandt sejlerne findes både tidligere Danmarksmester og flere af de stævne-aktive både, men også sejlere som mest er med for hyggens skyld. Her er plads til alle, og vi nyder at have en god undskyldning for at komme på vandet en gang om ugen.

Der er endvidere masser af hyggelige tur-mål i let sejlafstand: fra Kastrup eller Sundby nåes øerne Flakfortet og Saltholm let for en picknic, og der er adskillige havne både nord og syd for, samt på Sveriges kyst.
 
Kastrup lystbådehavn er en kommunalt drevet havn, information om pladser i havnen kan findes her: http://www.taarnby.dk/oplev-taarnby/ud-i-det-groenne/kastrup-lystbaadehavn/

Sundby Sejlforening driver Sundby havn, og medlemskab af klubben er krævet for at ansøge om en plads. Information kan findes her: http://www.sundby-sejlforening.dk/


Også i Svanemøllen havn findes et antal folkebåde som deltager i Svanemøllekredsens aftensejladser - dog uden eget løb.
www.svanemøllekredsen.dk/
 

   Resultater -