Folkebådscenter Sydsjælland        Information:
    

  Kontakt:

    

                                                        
       Præstø Sejlklub

Jens Jespersen
Evensølundvej 3.
4720 Præstø
Mobil: 61503191
jens.jespersen940@gmail.com

                                  
                                               

       

 

 
Så er der igen godt nyt fra Sydsjælland!

Det er næsten ikke til at tro det, men flåden af de små kønne både er næsten blevet fordoblet på et år.

Vi har haft den glæde, at tre nye både har fundet vej til havnen, hvoraf den ene er historisk. DEN 51 er den første Brandt-Møller båd fra 1948 bygget til en dansk ejer. Den ligger nu smuk og velplejet og vugger på fjordens vand. DEN 1026 er lige kommet, og endelig har Martin Johansson fra Limhamn flyttet sin smukke ”Great Blue Hope ” til Præstø, hvor han og hans besætning vil sejle så meget som muligt med os andre.

Alt i alt er vi nu syv både i Præstø og en i Kirkehaven på Jungshoved. Heraf har tre fået nye alumaster og fire har fået nye sejl.

Om onsdagen sejler vi kapsejlads sammen med klubbens øvrige både. Efter sejladsen mødes vi i klubhuset til det kolde bord med lune retter samt resultater og diverse løgnehistorier. Tirsdag formiddag er så mange som muligt på vandet, hvor vi trimmer og lærer nye fiduser af hinanden.

Skulle der være andre, der har lyst til at komme til Præstø for at sejle kapsejlads eller bare nyde vores dejlige farvand og omgivelser, er I meget velkomne.

Hvis I planlægger en tur til Præstø, så ligger havnen stort set midt i byen, hvor der findes diverse indkøbsmuligheder. På selve havnen har vi tre gode spisesteder og ellers kan vi tilbyde alt lige fra en pølsevogn til en Michelin restaurant. Det hele indenfor en radius på 600 meter fra havnen.

På gensyn i Præstø.

Jens

DEN 940