Lokal slog danmarksmester på Storebælt

21 Folkebåde dystede i weekenden om Storebæltsmesterskabet under gode sejlforhold på vand og sociale rammer på land.

16-08-2011 kl. 11:29 af Pressemeddelelse, Sailevent Kerteminde Sejlklub

Beskrivelse: http://www.baadmagasinet.dk/online/content/uploads/gallery/2/23547_thumb_edit1313487032.jpg

Sejladserne på Storebælt var tætte – her er der trængsel ved bundmærkegaten. Den regerende danmarksmester Frisendahl i DEN 841. (Klik på billedet for en større version)

Beskrivelse: http://www.baadmagasinet.dk/v4/img/spacer.gif

 

Sailevent Kerteminde Sejlklub fik gennemført de planlagte 4 sejladser lørdag og 3 sejladser søndag, i alt 7 sejladser under gode og stabile vindforhold både i forhold til styrke og vindretning i 4 til 8 sekundmeter fra østlig og sydøstlig retning på Kerteminde Bugt. Der var i alt 21 deltagende både hovedsagelig fra Fyn og Sjælland, dog med en enkelt deltager fra Kolding.

Vandt trods ”sort flag”-disk
Erik Køster fra Kerteminde Sejlklub løb trods en BFD i 6. sejlads af med sejren med 19 point. Nr. 2 blev Kim Kristensen fra Jægerpris Sejlklub med 27. point og på 3. pladsen Brian Frisendahl fra Sundby Sejlforening med 28. point. Sidste års vinder Per Buch fra Kerteminde måtte tage til takke med en 6. plads. Stævnet forløb i god ”ro og orden”, med en enkelt protest og en del omstarter, så søndagens sejladser blev hovedsageligt sat i gang med sort flag.

Beskrivelse: http://www.baadmagasinet.dk/online/content/uploads/gallery/2/23548_thumb_1313487085.jpg

Lørdag aften mødtes sejlerne til hygge og lækker middag i sejlklubbens nye lokaler.

Beskrivelse: http://www.baadmagasinet.dk/v4/img/spacer.gif


Festmiddag i nyt sejlsportscenter

Stævnet blev en god kombination af spændende sejladser og hygge lørdag aften med middag for alle deltagerne i Kerteminde Sejlklubs nybyggede sejlsportscenter, hvor alle hyggede sig i de nye fine nye lokaler.